Vi lägger ytterligare en helgs jakt till handlingarna, och kan inte vara annat än nöjda med utfallet. Två tjurar och en kviga blev resultatet. Vi kan även konstatera att vissa pass är magiska, ni som vet vilket pass jag tänker på, ni vet…
Här följer lite bilder från helgen, plus ett filmklipp med en balansakt. Det hade regnat massor under veckan, och det märktes i markerna och i bäckarna…

Urban med sin fina 7-taggare, som vid undersökning i slakteriet visade sig vara endast 2,5 år gammal.
Anders Hedlund med sin tredje älg för hösten, och som han själv gissar, runt den fyrtionde totalt i karriären. Sally som letade upp tjuren ser också nöjd ut.
En mycket förkortad version på Adrian som vadar över Pärdika. Vår hemsida tillåter tyvärr inte större filer än så här. Hur som helst – imponerande balans och mod. Frågan är om pappa filmade för att han förväntade sig ett bad för sonen?